About Me

Nama aku Aisyah.
Minta maaf kalau korang mengharapkan "Aisyah" yang lain.
Ya. Nama "Aisyah" ni common sangat.
Dah mak ayah aku yang bagi nama "Aisyah" kat aku, nak buat cam mana..


Blogger Profile Aku
Penulis membahasakan dirinya di dalam entri sebagai "Aku" , bukan "Aqu" or "Saya" or "Kite" or "Titew".. 

  • Merupakan anak jati Sarawak di Bintulu.
  • Muncul di dunia sejak 1995.
  • Silent killer. Eh.. Silent reader. :p
  • Seorang yang "blur".
  • Masih tercari-cari identiti diri.
  • Berusaha mencari keredhaan-Nya. InsyaAllah. :)


Aku menulis based on apa yang aku rasa, fikir & alami .
Aku menulis bukan nak impress korang, cuma nak express diri aku.  * (menulis ke menaip?)
So, kalau korang terasa ke, butthurt ke, kecil hati dengan penulisan aku, aku minta maaf.  :'(

Sebenarnya, sebelum ni aku pernah terfikir nak delete blog aku ni.. kenapa? Sebab aku nak buat account Tumblr yang tengah jadi trend sekarang ni..
Tapi niat aku tu terbantut sebab aku rasa sayang nak delete blog ni. Banyak "memories" yang aku share sejak aku FORM 2 lagi. 

Mana tau bila aku dah tua nanti , boleh la aku imbau kembali kenangan sejak aku budak sekolah lagi . Aww sweetnya :')

Pasal Aku?
Aku hanya an ordinary girl yang orang takkan pandang 2 kali mahupun berkali-kali.
Aku tak banyak bercakap, or i can say aku tak friendly sangat dengan orang.
Aku bukan sombong, hanya pendiam & pemalu jer..
Aww.. *tak perlu la nak "aww" sangat , dah macam kucing pulak. Haha
Duduk rumah menghabiskan beras je. Hahaha.

Cukup sampai tu je la..
Mungkin korang lebih tahu pasal aku dalam entri-entri yang aku post dalam blog ni. *kalau aku rajin* Ok. Assalamualaikum. Bubye :D

No comments:

Post a Comment