Tuesday, June 18, 2013

Kolej Matrikulasi Labuan In MEMORIES

Assalamualaikum
Halloo
:D

Mesti korang heran apesal aku citer pasal matrik sekarang ni..
Sebenarnya, aku dah pergi daftar dah kat matrik 23/5 lagi..
Aku daftar lewat 4 hari, sepatutnya daftar 19/5..
Maksudnya aku terlepas minggu orientasi yang "sangat best" tu..
Yay!!
*menyampah doh*

let me show u around my beloved KML
KML dari view luar..

this one is really cool dude.. aku tak tau sape yg buat..
Ni dekat dgn bio lab kalau tak silap..  haha

Itu aje lah kot.. aku malas nak upload gambar banyak2 sebenarnya memandangkan internet yang slow sangat..
Sori lah yer..

For your information, aku baru je lepas berhenti dari matrik..
why??
Bukan sebab aku ni homesick sampai tahap nak nazak kalau tak jumpa mak ayah atau matrik ni padat sangat sampai tahap tak dapat nak rehat kejap,
tapi aku dapat tawaran dari UNIMAS, my 1st UPU choice.

Pasal tu lah, title entri kali ni ada "IN MEMORIES".. means aku ex-student matrik..

At first, happy giler bila dapat tawaran tu tapi bila difikirkan balik, sedih gak tinggalkan kawan2 aku kat matrik ni.. baru 2 minggu je aku study kat sini, tapi macam dah bestfriend forever aje..

Huhu.. 

Ok lah tu je kot..
Karang tak pasal2 aku buat drama air mata depan laptop aku ni..

Babye !