Sunday, December 23, 2012

The 1st Komik of Mine :D

Assalamualaikum..
Halllo fellas :)

Selepas bersengkang mata selama 3 hari 2 malam, ditemani dengan Nescafe Regular 3 baldi , sambil menengok tutorial-tutorial di Youtube mahupun google search , aku telah berjaya buat komik aku sendiri.

Inilah komik yang aku buat guna Adobe Photoshop..
Aku try guna Adobe Illustrator tapi complicated sangat.
So, i decided to post "my hardwork" in my blog. 

Hahaha.. *(tolong jangan gelak)





Haha.. Amacam ? 
Sekarang , baru aku tau macam mana rasa buat komik/kartun..
Nampak je kacang, tapi bila try buat , rasa nak terjun bangunan. *(amboi hiperbola sungguh)

Baiklah. Tu je kot.. Kalau aku bosan lagi, ada lah aku buat komik lagi.
Aku nak tido dah ni.. Ngantok weh ..
Entri ni di-post pukul 4.50 AM !!! 
Bubye :D

No comments:

Post a Comment