Wednesday, December 19, 2012

My Blog is Under Construction ?

Assalamualaikum... kum.. kum.. *echo*

Sekarang ni aku tengah nak ubah sikit blog aku..
Segala layout, widget-widget yang melambatkan lagi loading blog aku akan aku remove..
Aku "menyampah" kalau blog aku ni berat sangat, lagi-lagi kalau line tenet yang mencabar kesabaran aku .. (
perkataan "menyampah" itu agak kasar ~ saya tau )

Sebab tu aku nak buat blog aku ni se-simple yang mungkin..YES ! THAT'S IT ~


lalalaala *eh asal ni? keyboard, kau tak perlu kot nyanyi ni semua~

JUMPA  KORANG  DI  NEXT ENTRY  DENGAN  WAJAH  YANG  BARU :D  BYE !
*dengan wajah yang baru? LOL.. cam kelakar ayat tu.

No comments:

Post a Comment