Tuesday, December 25, 2012

How i react when received an offer letter.

Assalamualaikum..

Baru-baru ni aku terima surat tawaran dari PTPL.
But the problem is that , aku tak tahu nak amik course apa?
*Major Problem*
Haha.
Serious aku tak tau nak pilih apa.
Apa yang pasti, aku tak amik course Akaun sebab kakak aku dah amik.
Tapi kalau nak amik Diploma, banyak makan masa,
So aku harap sangat-sangat dapat masuk matriks.
Kalau tak dapat, aku redha je.
ALLAH KNOWS WHAT THE BEST FOR US
I found its hard to make the right decision.

3 comments:

  1. Nak masuk matriks?insyaAllah dapat tu.Gua doakan.hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. Akak iron man.. eh..
      hahaha.. terima kasih aok.. :D

      Delete
  2. anda di tag

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete