Friday, September 28, 2012

SPM : A MONTH to go

Assalamualaikum & hai :)

Aku tak tahu kenapa aku rajin nak buat entri hari ni walaupun hari Jumaat selalunya time aku untuk bermalas-malasan.. Anyway,

Entri kali aku just nak "memuntahkan" segala apa yang dalam otak dan hati aku..

SPM tinggal lebih kurang 30 hari je lagi TAPI still aku masih buang masa dengan Facebook & Twitter..
I should stop wasting my time with those stuffs...

Dua hari yang lepas, kawan aku challenged aku. Dia nak aku study 1 bab untuk 3 subjek dalam 1 hari...
So, aku terima je lah..
Mungkin itu je cara untuk aku belajar dengan lebih serius..


Actually , exam trial kali ni aku agak kecewa sebab kebanyakan markah aku merosot..
Sejarah je yang meningkat..
Patutkah aku bersyukur yang aku hanya dapat 3A je kali ni? 
Ya aku tak bersyukur. Aku tamak. Aku nak dapat banyak lagi A..
Aku tak nak hampakan mak ayah aku & cikgu-cikgu..

Aku cemburu tengok kawan2 aku yang dapat A in a good way, not in a bad way..

Anyone who's reading this, doakan kejayaan aku & wish me luck.. :D

P/S: *aku rasa macam selfish je tulis entri ni.. lol .
       HAVE A NICE DAY . k bye.. 

No comments:

Post a Comment