Sunday, July 1, 2012

It's July :|

Hi kawan-kawan :D
Dah masuk 2 bulan aku tak update blog ni..
Berkarat dah pon..
So, this is the 1st entry in July.


Since sekarang dah bulan Julai, thats mean SPM semakin dekat..
tapi aku belum prepare apa2 pun..
maksud aku, cover bab-bab yang aku tak pandai..
risau tu memang lah risau kan..
tapi aku buat endah tak endah je..
Sebelum ni, aku asyik main-main & tak ambil serius pasal SPM.
So,sekarang aku nak buat betul2, tak nak main2 lagi
i hope this July will be better than June..
Belum terlambat lagi , betul tak? 
Doakan kejayaan untuk SPM victims macam aku ni.


Sebelum aku mengakhiri entri ni,
aku nak menyampaikan beberapa baris pantun..


Wei..
buang tabiat apa nak berpantun segala..
Aku mana reti berpantun ni..
Ok.. stop this nonsense..


Tahu tak awal pagi ni FINAL EURO 2012..

Most people support SPAIN..
Memang tak dinafikan Spain memang team yang kuat..


Tapi aku nak ITALY yang angkat piala tu nanti..
Sebab??
Sebab Spain dah menang sebelum ni..
So, semangat Italy nak menang tahun ni lebih tinggi than Spain..
Teori apa yang aku pakai ni??
Team kuat Germany pun Italy boleh lauk apa lagi Spain..


PS: Rasanya aku tak dapat tengok live euro ni..
      Huu.. haru lah..






No comments:

Post a Comment