Tuesday, December 13, 2011

Vacation Aku

Assalamualaikum & Hi ~
Lama dah tak update blog aku ni.
berhabuk dah pun..ish..ish.(geleng kepala)

Seminggu lepas, aku pegi Kuching sebab pak ngah aku kahwin..
congratz  to my pak ngah & his lovely wife..

lepas gi kenduri kahwin, aku singgah kat rumah family abang ipar aku..5 hari..
sangat rindu dgn kakak aku..
maklumlah , lama tak jumpa..

aku rasa cuti kali ni sangat best sebab :
# aku boleh shopping sepuas hati even though tak banyak barang aku beli..
   1st, aku pegi Popular @ Tun Jugah.. 5 buah novel aku kebas..bwahaha..

# pastu, aku beli headphone yang aku idam sangat2..

# the last day pulak, aku gi Santubong..
  bermandi - manda kat air terjun..
  aku sangat suka..even though aku tak tau berenang..
  haru je kalo aku lemas kang..

Lastly, aku dapat kawan baru..
Gonna miss them :']

setakat ni je la aku nak share..
.
.
.

       BYE  GUYS  ^^   

No comments:

Post a Comment