Tuesday, September 13, 2011

I'm turn 16

Assalamualaikum & Hi =)
Akhirnya, umur aku dah tambah 1..
Umur aku skang dah jadi 16..
Sekejap je rasa...
Dulu masa aku 15, sempat lagi aku main2 macam bebudak..
Now, aku dah besar..(besar ke?)
Nak kena mature sikit..
Yang best nya ialah...
kat kelas tadi...
semua classmates aku nyanyi 'happy birthday' utk aku...
wahh..malu weh...
 then, lebih kurang 2 3 orang yang sama birthday dgn aku...
pasal present tu, ade laa jugak walaupun tak banyak...
actually,aku x kesah sangat...asalkan orang ingat birthday aku pun enough..

SOME  FACTS  ABOUT  13 SEPT...
Extremely creative, you are also able to turn your creations into something practical. A born entrepreneur, you seem to have endless new ideas. A tendency to over-analyze your relationships should be watched. You are fully capable of taking the lead; nevertheless you enjoy serving in some manner, whether it's through teaching or simply finding joy in tending to others' needs. Famous people born today: Ben Savage, Jean Smart, Mel Torme, Roald Dahl, Jacqueline Bissett, Nell Carter, Fiona Apple. *** x tau laa bole caya ke x.. tapi ade laa yg sama skit..

aku skang sgt busy sebab..
1 bulan dari skang ujian akhir tahun..
kena struggle giler2...





 that's all for now...
Bubye...

3 comments: