Tuesday, September 13, 2011

I'm turn 16

Assalamualaikum & Hi =)
Akhirnya, umur aku dah tambah 1..
Umur aku skang dah jadi 16..
Sekejap je rasa...
Dulu masa aku 15, sempat lagi aku main2 macam bebudak..
Now, aku dah besar..(besar ke?)
Nak kena mature sikit..
Yang best nya ialah...
kat kelas tadi...
semua classmates aku nyanyi 'happy birthday' utk aku...
wahh..malu weh...
 then, lebih kurang 2 3 orang yang sama birthday dgn aku...
pasal present tu, ade laa jugak walaupun tak banyak...
actually,aku x kesah sangat...asalkan orang ingat birthday aku pun enough..

SOME  FACTS  ABOUT  13 SEPT...
Extremely creative, you are also able to turn your creations into something practical. A born entrepreneur, you seem to have endless new ideas. A tendency to over-analyze your relationships should be watched. You are fully capable of taking the lead; nevertheless you enjoy serving in some manner, whether it's through teaching or simply finding joy in tending to others' needs. Famous people born today: Ben Savage, Jean Smart, Mel Torme, Roald Dahl, Jacqueline Bissett, Nell Carter, Fiona Apple. *** x tau laa bole caya ke x.. tapi ade laa yg sama skit..

aku skang sgt busy sebab..
1 bulan dari skang ujian akhir tahun..
kena struggle giler2...





 that's all for now...
Bubye...

Saturday, September 10, 2011

RAYA - Open House

Assalamualaikum & Hye guys..
fuhh..penat betul lepaas pergi beraya..
memandangkan aku baru je dapat exam paper,
so aku cuba mengurangkan rasa frust aku..
(ye..result aku kali ni mmg teruk)

wait..wait..bukan tu aje..
i'm trying to make friends since i'm kinda new person among them..
mula2 tu mmg la kekok ckit sebab aku ni tak berapa friendly...
maybe sebab aku tak talkative kot...
kalo dah lama2 tu, rapat la kan...

ni la rupa2 kitaorang...
clue nak tau aku:
*baju merah & bertudung...
First of all, kita makan dulu...
hmm...no comment...
gambar 1 classmates (xsemua dtg)

haha..ntah ape2..


haa..yg ni mmg xbole blah....
Komen aku:
best jugak laa..
sempat  pulak aku main tumblin' monkeys & batu seremban
dengan kengkawan & adik tuan rumah...

Special thanks to:
Tuan rumah - Mimin..
thanks for inviting me & the food...