Wednesday, October 28, 2009

What ??! Hospital ?!

Today, I'm very shocked when i heard that Isaac had sent to hospital..
I thought he just had a flu or sick.. But i never expect that he had pendarahan dlm otak..
And tomorrow, he has an operation at kuching hospital..

Saya harap dia akan cepat sembuh.... walaupun dia bukan best friend saya..

Monday, October 26, 2009

PJK monthly test !!!!!















why??? today had pjk monthly test... secara tiba2... aiyoo...




And then, most of the questions, i cannot answers bcoz i forgot... haiz..




I'm afraid that my marks very low.. i don't want that happen.... wo pu yaou..




At least i get B laaarh..






And now, i feel very sad and worried..


i think all the students in the class feel the same like me...



Monday, October 19, 2009

2 orang kaya dan pemandunya..

Suatu hari , ada 2 orang kaya sedang duduk di cafe, sambil menggosip pemandunya..
Orang kaya 1 : "Hei, kau tahu tak, pemandu aku ni bodohnya setengah mati ! Kalau tak percaya, cuba lihat ini ."
Terus dia panggil pemandunya si King Kong " King Kong, ini 10 ringgit, pergi ke kedai kereta, dan belikan aku Mercedez." King Kong pun menjawab dengan sopan " Yes Sir! Right a way!!
Dengan pantas terus ke kedai kereta.. Orang kaya 1 itu beritahu kpd temannya, " Nampak? Apa aku cakap... Dia buat betul-betul.."

Orang kaya 2 : "Haha.. itu belum apa-apa..kau nak tengok, pemandu aku lebih teruk dari itu. Biar aku tunjukkan kpd kau.. Terus Orang Kaya 2 memanggil pemandunya Rambo..
"Rambo, pergi ke rumah aku, cuba lihat sama ada aku berada di rumah atau tidak?
Rambo : Yes Sir! Right A Way!! Dia terus pergi ke rumah tuannya..
Orang Kaya 2 beritahu kpd temannya tadi, " Nampak apa yang aku cakapkan? Dia tidak ada otak untuk berfikir.. mana boleh aku ada di dua tempat yang berbeza dalam satu masa..

Tidak berapa lama kemudian, kedua-dua pemandu itu bertemu di jalan...
King Kong : Ehh,you know , my boss is very stupid laaaarh.. Dia kasi aku 10 ringgit dan suruh aku beli Mercedez di kedai kereta , mana boleh?? Kau kan tahu sekarang ini hari minggu.. Semua kedai kereta tutup!!
Rambo : Kau fikir boss kau stupid ha?? Boss aku lagi stupid !! Dia suruh aku pergi rumah dia, adakah dia ada di rumah.. Padahal , dia boleh check sendiri dengan telefonnya sahaja...

Monday, October 12, 2009

Homework..Homewok..Homewok..






What i gonna do now??? My homeworks haven't finish yet..




And today i have to do math project at the library..


Very troubling...And makes me very tired..

Wednesday, October 7, 2009

Kerja kursus..

Today i do the KHB elektronik.. Why my speaker cannot berfungsi .Buat saya geram saja.. haizz.

Today also i have to do peta minda for Sejarah at library.. My group members are Clarissa,Bibleyne and Esther..

And i have to do homeworks that teacher gave to me before holiday..


Nampaknya cuti ini saya tak dapat relaxx... Haiyoo, saya sangat penat liao..



Nvrmnd Aisyah.. Go!Go! Fighting! Yeah!!


Tuesday, October 6, 2009

Heavy Rainnnn...

Yesterday,the rain was very heavy.. Some of my books alredy wet..My kasut that i just wash on Sunday also wet.. Haizz..sangat kasihan looorh.

Nvrmnd laarh..Today is the last day of school bcoz tomorrow alredy PMR. Good luck for Form 3.
But I have some works to do on holiday.(khb-elektronik and projects for school open day)

Today,Amiratul come back to Bintulu from KL bcoz her sister had konvokesyen there..
But i dunno whether her go to school or not...