Sunday, August 25, 2013

Back to Asasian Life

[random entry] - entri sukasuki hatiku 
Assalamualaikum & Holaa :D

Tak terlambat rasanya aku nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri kat korang.
Acacah retis pulak aku. Haha.
Tak de benda pun aku nak update pasal hari raya aku sebab raya tahun ni bagi aku sangat bosan busan boring dan bosan. 
Tak pa, next year baru dapat raya gila sakan nak rak sebab time tu dah habis sem 2. Heaven yes!

Kalau aku dah update blog ni, maksudnya kepala otak aku nak explode dengan ilmu-ilmu & assignments yang sangat manyakk.. Kiranya macam aku tengah release tension lah ni tulis blog nih.

Dah masuk seminggu dah aku kat Unimas lepas balik beraya 2 minggu. Dan masih HOMESICK :'(

Jom layan tempat aku ..*tetiba*
Ni bilik aku. Luggage besar bapak tu means aku baru balik dari hometown.
Aku selalu study depan tingkap ni. So, memang senang distract oleh orang lalu-lalang.
Tapi, aku suka tengok alam semula jadi. HIJAU.
Cehh ayat aku..haha
Sebenarnya, ada lagi gambar aku nak upload, tapi ada problem bila nak susun gambar dalam entri ni.. Aku tak reti & aku malas. Hoho...

Next week is gonna be the busiest week.EVER. 
Aktiviti amat lah banyak 2 minggu berturut-turut tu..

FYI, siapa2 yang tak tahu or yang nak tahu, aku student asasi kat Unimas. Sains Hayat.

P/s: Tak sabar nak habis sem 1 bulan 11 ni.. Nak balik. (asal stress je, nak balik)
  
Bubye & MAAF ZAHIR DAN BATIN ^.^

Sunday, July 28, 2013

EXAM MODE (mid sem) + Balik Kampung mode

AKU STRESS.
JENGUK BLOG.
POST ENTRI BARU.
SAMBIL DENGAR LAGU RAYA.
TERINGAT KAT RUMAH.
AKU NAK MASAKAN MAK AKU.
*MENANGIS DALAM HATI*
KUATKAN HATI.
FOKUS.
BELAJAR. BELAJAR. BELAJAR.
HARAPAN MAK AYAH. 
HARAPAN AKU JUGA.

[STUDY:SUCCEED] [DO OKAY:MEH!] [DONT STUDY:SUCCEED: GENIUS]

Add caption
PRAY FOR ME. DOAKAN AKU :D